Den här råa äppelpajen är perfekt trädgårdsfika när du får gäster till din trädgård. Den innehåller bara nyttigheter och även den som vanligtvis inte äter Raw food kommer att falla pladask för den
En favoriträtt ur boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”. Jag delar den här på bloggen eftersom att receptet har varit med i ett par tidningar redan och de som testat det verkligen gillat receptet
Den här pajen har fått vara med på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. Även gäster som aldrig tidigare provat rawfood har hummat förnöjt och sett både förvånade och belåtna ut samtidigt
måndag, den 3 oktober 2016, kl. 12. 00. Raw food, zucchini spaghetti. Det som är så bra med raw food är att det går snabbt, så man behöver inte stå vid spisen i timmar
1. Lägg solrosfröna i blöt i 10 minuter. 2. Skala morötterna och skär dem i mindre bitar. 3. Lägg alla ingredienser i en matberedare eller blender och mixa slät till en soppa