Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Men nu kommer ett jättesmarrigt och enkelt recept på kycklinglasagne. Jag har faktiskt aldrig gjort kycklinglasagne förut, bara vanlig lasagne, men detta blir så otroligt gott så nu kommer jag inte vilja göra någon annan lasagne
Putsa och skär kycklingen i små bitar. Stek kyckling och bacon i en stekpanna med lite olja. Varva vit sås, lasagneplattor, kyckling och bacon, smulad fetaost och tomatsås
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås. 500 g kycklinglårfilé. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 14 portioner kokt ris och valfritt gröntSkär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan