Jag tycker rabarber smakar fräscht och ger en härlig sommarfeelings-boost. Ett lättbakat och fräscht tips är min rabarbersmulpaj smaksatt med kardemumma
Jag kan inte låta bli att svänga ihop dom med jämna mellanrum och varje gång jag öppnar kylen och kommer på att den finns "Twix" kvar blir jag lite extra glad
De smakar av mandel och kokos och är dessutom väldigt lätta att göra veganska om så önskas (byt ut honung mot liknande veganskt alternativ och dubbelkolla att chokladen är vegansk)
Det här är en härlig, och kanske lite speciell, småkaka som minst sagt är riktigt chokladig. Som jag tidigare beskrev den är den lite som om en kombinerad chokladsmåkaka och brownie
Alltså bakverksvarianten, inte den som man dammsuger damm och skräp med. Då det var många månader sedan jag gjorde detta senast, kände jag att det passade utmärkt - både för att stilla mitt sug och här på bloggen
Jag älskar att göra mitt eget bröd och mina frökex. Dessa frökex går att göra på många olika sätt och tillsatta olika smaker och nyttigheter, det är bara att känna in vad behöver min kropp och så lägger du i det i receptet och provar dig fram
Att det är glutenfritt, mejerifritt och världsgott kanske också does the trick. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd