Deg400 g vetemjöl special 216 g vatten, kokande 7 g salt. 1Fyllning - svamp och kål200 g blandad svamp (t ex, champinjoner, shiitake och ostronskivling) 100 g savoykål 2 salladslökar 2 klyftor vitlök 4 cm färsk ingefära 1 msk sesamolja 2 msk japansk soja 1 msk olivolja
500 g pappardelle (eller annan pasta) 1 förp tonfisk i olja 2 klyftor vitlök 1 gul lök 1 dl små kaprisbär 150 g sockerärtor 60 g rucolasallad 1 citron 1,5 dl parmesanost, finriven salt svartpeppar olivolja
Chicken Adobo600 g kycklingbröst 1 kycklingbuljongtärning 0,5 dl soja (thai lättsoja) 2 msk kinesisk soja 2-3 krm salt 2-3 krm svartpeppar 2-3 lagerblad 3 klyftor vitlök, skalade och hackade 1 gul lök, skalad och delad i 4 delar (medelstor) 2-3 msk vinäger (sockervinäger) 1 l vatten