Ingredienser för Grillspett av korv och paprika (4 portioner). 8 bitar av korv2 paprikor (en röd och en gul)Extra virgin olivolja1 kvist rosmarin2 vitlöksklyftor1 citron
Godkväll. Nu är det inte många timmar kvar av fredagskvällen, hoppas ni alla haft det bra där ute. Själv har jag varit ledig idag och är även ledig resten av helgen, och det känns skönt att det ska bli en fin och solig helg här i Växjö
Grillat är ju fantastiskt gott och smidigt, både när man ska ta med mat till jobbet (grillat är ju en av de få sakerna som smakar nästan lika bra dagen efter), och vill man då ha något enkelt att grilla som de flesta gillar så rekommenderar jag just Cevapcici - eller köttfärsspett på ren svenska
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp
Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Salta & peppra och rulla sedan bacon tajt runt hela filéerna. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Ät & njut. Färska champinjoner med pressad vitlök, en skvätt olivolja, salt & peppar I ett foliepaket. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Gäsp. Idag är jag trött även om vi faktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en viss liten kille skulle komma upp och lägga sig bredvid
Mycket grillat blir det när det är så här fint väder och i går var inget undantag. Jag grillade fyllda kycklingfiléer med whiskeysås och en krämig potatisgratäng till