Kött, sås och potatis! Min favoriträtt är kött med sås och potatis. Rejält, rustikt och ruskigt gott. Jag brukar ofta välja det när jag är på restaurang, men då måste det verkligen vara värt pengarna Bara en kaka till...
Matig höstgryta toppad med pepparrotsvisp 4 portioner. 1 kg högrev skuren i 3 cm bitar. 2 msk smör. 2 tsk flingsalt. 1 tsk grovmalen svartpeppar. 7½ dl buljong, gärna oxbuljong (från fond) Samtal kring middagsbordet
Portermarinerad höstgryta med kantareller Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto. Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise". PORTERMARINERAD HÖSTGRYTA MED KANTARELLER Taste by Louise
Höstgryta 6 personer. Smör. 2-3 dl förvällda. kantareller. 1 kg putsade grytbitar av rådjur. 1-2 dl vatten. 5 dl grädde. 1 msk kinesisk soya Hotell Tvärdraget
Höstgryta med smak av äpple, bacon och champinjoner 4-5 portioner. Ingredienser. 500 gr benfri högrev. 1 st gul lök. 1,5 msk kalvfond. 1 krm svartpeppar. 1 msk tomatpuré Salt & Peppar