Enklare bröd att baka än filmjölkslimpa finns inte. Det är bara att röra ihop ingredienserna och en timme senare har det förvandlats till ett nygräddat, saftigt och supergott bröd
Hej min vän. Hur mår du. Är du i Sollefteå ska du kanske på cruisingen idag. Det ska vi iaf. På förmiddagen var vi ute å cyklade, Milian börjar bli riktigt duktig att cykla
Förra veckan köpte vi hem en liten bit västerbottensost för att testa hur den smakar. Vi har faktiskt aldrig ätit västerbottenost förut så det var en ny bekantskap för oss (vi brukar hålla oss till extralagrad prästost)
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Vem vill ha tunna och torra mockarutor, inte jag. Det här receptet räcker för en hel ugnsplåt. Kan hända att mockarutor inte är så "inne" idag, men ha en kalas och du märker vad som försvinner först
Rör ihop allt på samma gång. Lägg bakplåtspapper i långpannan. Det blir 2 st stora limpor, de flyter ut. Grädda i 150 grader i ca 35 minuter, detta kan variera från ugn till ugn så prova dig fram
Nutella cheesecake. Det är ingen nyhet att jag älskar Nutella. När jag ser ett recept som innehåller Nutella blir jag lite extra uppmärksam, för inget blir äckligt med Nutella