Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Hur man än vrider och vänder på det så är bröd jäkligt gott. Idag blev jag grymt sugen på att baka, vilket var evigheter sedan (ungefär som inläggen här på sidan
Här kommer receptet på en av mina favoritpajer, det är en kall paj som passar perfekt en helt vanlig fredag som idag med en sallad till eller på en buffé
Grädda mitt i ugnen 10-15 minuter tills degen blivit gyllenbrun. För något år sedan hittade jag detta recept på nätet och första gången jag gjorde pajen bjöd vi släkten på middag
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Förgrädda det lättfrysta pajskalet i mitten av ugnen i 15 minuter tills det har fått lite färg. Strö över den rivna osten och grädda pajen i mitten av ugnen i 20-25 minuter tills stanningen stelnat och pajen fått färg
Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon. Och kycklingen fylld med mascarpone och dragon blir minst lika god