Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Hacka ihop alla ingredienserna till pajdegen med gaffel. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunnt. Blanda äppelbitarna med kanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form
 Dagens hittepå, gott blev det. 4 portioner Biffar ca 400 g köttfärs 1 ägg 2 msk tomatpuré 1 msk senap 2 msk olja ½ dl vatten lite svartpeppar, salt och basilika smör att steka i Sås 2½ dl matlagningsgrädde 1 tärning köttbuljong hel rosépeppar efter smak, ca 1 msk lite salt och peppar Ruccola 4 portioner pasta Rör ihop alla biffingredienser, forma och stek biffarna i smöret