Långpannebröd med rågsikt och havregryn Till ett stort bröd behövs. Var dock noga med att degen inte blir för fast, för blir det för mycket mjöl blir bröden torra och inte alls goda Victorias provkök
Långpannebröd Det här brödet är jätte gott och är dessutom perfekt att frysa in och sedan ta fram så många bitar man vill ha åt gången Kokboken
Långpannebröd - neutralt Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Ugn 225°. Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till fingervarmt 37° Matklubben.nu
Långpannebröd Låt brödet svalna på galler. Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 15 min. Sätt ugnen på 225°. Smula jästen i en bunke Matklubben.nu
Långpannebröd med havregryn Vi bakade även ett Långpannebröd. För detta är nog ett av de godaste och saftigaste bröden jag bakat på länge Mumsfillibaba!!!
Rågbröd i långpannaLångpannebröd är smidiga tycker jag. Det här blir ett gott och saftigt bröd som innehåller lite grovt rågmjöl och linfrön och brödet passar utmärkt med en skiva ost Bakglädje