hembakt bröd

hembakt bröd

  • 6 Recept
Långpannebröd med rågsikt och havregryn

Långpannebröd med rågsikt och havregryn

Till ett stort bröd behövs. Var dock noga med att degen inte blir för fast, för blir det för mycket mjöl blir bröden torra och inte alls goda
Långpannebröd

Långpannebröd

Det här brödet är jätte gott och är dessutom perfekt att frysa in och sedan ta fram så många bitar man vill ha åt gången
Långpannebröd - neutralt

Långpannebröd - neutralt

Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Ugn 225°. Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till fingervarmt 37°
Långpannebröd

Långpannebröd

Låt brödet svalna på galler. Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 15 min. Sätt ugnen på 225°. Smula jästen i en bunke
Långpannebröd med havregryn

Långpannebröd med havregryn

Vi bakade även ett Långpannebröd. För detta är nog ett av de godaste och saftigaste bröden jag bakat på länge
Rågbröd i långpanna

Rågbröd i långpanna

Långpannebröd är smidiga tycker jag. Det här blir ett gott och saftigt bröd som innehåller lite grovt rågmjöl och linfrön och brödet passar utmärkt med en skiva ost