Fräs i en gryta med smör och lägg i morötter och lök som också får fräsa med lite. Låt koka i ugn ca 2 timmar och ta sedan upp grytan på plattan igen, red av om du vill genom att blanda lite vatten och mjöl i en liten skål tills klumparna är helt borta och sedan tömma i redningen i kalopsen som sedan ska koka upp igen
Men på torsdag hoppas jag kunna få mig lite med tips och trix vad det gäller Thaimat, för då är jag inbjuden till Santa Maria som ska ha Thaimatlagning
Så bra för alla som vill äta litenyttigare. Ett viktväktarrecept som jag gjort om lite. Strimla kycklingen och stek i margarinet och krydda med lite salt, peppar och/eller kycklingkrydda, allt efter egen smak
Ska bjuda på lite bra rätter framöver men nu till en lite mer onyttig klassiker som jag slog till på att laga i morse (fast klockan redan var halv tolv på förmiddagen så kallar vi det morgon) scones
1 liten burk röd stenbitsrom. 1 liten bit rödlök, finhackad (kan uteslutas). 1 liten burk röd stenbitsrom. 1 liten bit rödlök, finhackad (kan uteslutas)