Senapsgratinerad torsk med gräslök och persilja Häll såsen över fisken. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform Hemmets Journal
CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK 1. Låt sillen rinna av (men spara lite av lagen) och skiva i tunna bitar. 2. Blanda ut kryddorna med lagen, tillsätt crème fraiche och majonnäs Abba
ITALIENSK SILL 1. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. 2. Mixa basilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna Abba
HOT HOT SILL 1. Skala och skiva ingefära och vitlök. Dela, kärna ur och skiva chilin. Lägg detta i lagen från förpackningen Abba
Ljuvligt god torskrygg med bacon, soltorkade tomater och krossad potatis Saftigt och smakrikt, både fisken och potatisen bara smälte i munnen. Torsk är väldigt bra mat som innehåller mycket protein, men är ofta så otroligt trist att äta justnujusthar