Pelles

  • 5 Recept

Mustigt rågbröd bakat på surdeg

Mustigt rågbröd bakat på surdeg är mycket nyttigt, kalori och fiberrikt. Dessutom bröd bakat på surdeg stabiliserar blodsocker på mycket effektiv sätt och därför ökar även fettförbränning
Danskt rågbröd med surdeg

Danskt rågbröd med surdeg

Ugn, 200°C. Blanda samman alla ingredienser noggrant, gärna i assistent. Fördela degen i två smörade brödformar som helst skall vara teflonbelagda
Danskt Rågbröd

Danskt Rågbröd

Detta sommarväder inbjuder faktiskt till en del bakning. Testade ett grövre bröd, danskt rågbröd. Gott bröd som passade mig
Danskt rågbröd

Danskt rågbröd

Recptet nedan har jag halverat, eftersom jag tycker det blir för mycket med 2 bröd. Att baka 2 bröd samtidigt är kanske mera ekonomiskt och miljötänk, men brödet skulle börja smaka frys tror jag eftersom vi äter så lite bröd
Surdegsbaguette

Surdegsbaguette

Det här brödet fick den frasigaste ytan av alla bröd jag bakat någonsin. Att slänga in vatten i början och att öppna ugnsluckan en eller flera gånger mot slutet av gräddningen gör att det blir en sån där härligt frasig skorpa som är så vansinnigt gott