4 600 g kräftor 2 msk olivolja 1 finhackad gul lök 1 st fänkål (à ca 50 g) skuren i små, fina bitar 1 tsk tomatpuré krondill 6 dl fiskbuljong (tärning) 1 dl torrt vitt vin 3 dl vispgrädde salt och peppar efter smak ev lite konjak rostat vitt bröd Lägg till i inköpslistan
Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
Rör i mjöl och tomatpuré. 2 msk tomatpuré. Skär kycklingfilén i små bitar, bryn den i smöret i en gryta. Tillsätt pressad lime, chilipeppar, vatten och salt, fond och risoni
Ska städa lite lagom och hoppas att inte gästerna tittar in i garderober och under mattor. Dela körsbärstomaterna i halvor och fräs den i olja tillsammans med vitlök
Fläskfilégratäng med pasta. Publicerat 2016-04-07 21. 49. 29 i. Kött,. Middag,. Pasta. Detta recept är en krämig pastagratäng med fläskfilé, knaperstekt bacon och persilja