Tillsätt, Melleruds, vatten, tomatpuré, dijonsenap, lagerblad och köttfond. Skala potatisen och koka i saltat vatten ca 20 min. Tillsätt champinjonerna och fräs ytterligare i 2 min och låt svampen vattnas ur. 2 dl Vatten
Hoppas att allt är fint med er. Det här receptet lagade vi idag på #Passionmatlagning – den matlagningskurs som jag och Zeina håller på Fryshusets Grundskola i Husby och vi kände bägge två att direkt ville dela receptet med er
Jag själv brukar använda potatisskalare för att hyvla tunna nudlar av zucchini och morot. Tamari är en naturligt glutenfri sojasås som är ganska mild i smaken, av japansk typ och görs av vatten, sojabönor, salt, ättika
Alla andra är väldigt välkomna att förlusta er med dubbelchilin i den här rätten. Jag har träffat henne en del de senaste veckorna på grund av att jag har tagit över hennes jobb som contentansvarig på startupen Gastrofy