Paj

Paj

  • 8 Recept
Paj med halloumi och bacon

Paj med halloumi och bacon

Pajdeg. Pajdegen. Blanda alla ingredienser till pajdegen och tryck ut i pajform. Lägg fyllningen i pajskalet
Paj med krabba och ädelost

Paj med krabba och ädelost

1Receptet gäller för 4 port Pajdeg. 40 g Arla® Svenskt Smör. 11 dl Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 12 dl grahamsmjöl
Mozzarellapaj med tomat, salami och kapris

Mozzarellapaj med tomat, salami och kapris

Servera pajen med vridna salamiskivor. 1Ta upp degen och tryck ut den i en pajform, cirka 24 centimeter i diameter. Plasta pajformen och ställ i kylen, 30 minuter. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda pajskalet i 10–15 minuter. 1Fördela tomaterna i pajskalet tillsammans med mozzarellabollar, oliver, kapris och strimlad salami. Häll över fyllningen och grädda pajen i nedre delen i ugnen, cirka 30 minuter