Skär morötterna och löken fint, och bryn dem försiktigt i lite av oljan tills de får färg. Tillsätt sedan de övriga grönsakerna, örterna, kryddorna, vinet och ättikan och låt blandningen koka ungefär en halvtimme
Marinad till kallskuret som passar perfekt till bufféköttet för sommarens kalla buffébord. Köttet grillades med salt&peppar, sen skivade jag upp köttet och la det i marinaden, och in i kylen några timmar
Då var det fredag igen, veckans bästa dag enligt mig. Tidigare i veckan gjorde jag en super god rätt. Jag gjorde marinerad entrecote i strimlor till egengjorda vårrullar
Gör så här. Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll