Dressing

Dressing

  • 11 Recept
Kebabdressing som på restaurang

Kebabdressing som på restaurang

1 dl Max dressing. 1 dl Max dressing. Jag har gjort många kebabsåser i mina dar, men den här är den som blivit godast
Klassisk hamburgerdressing

Klassisk hamburgerdressing

Ingredienser Portioner. 4 1/2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1/2 dl bostongurka 1/2 dl chilisås salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rhode island dressing

Rhode island dressing

Servera dressingen tex ihop med en pasta- och skinksallad. Rhode island dressing. 2 dl crème fraiche. 2 msk majonnäs
Kall dressing

Kall dressing

Kall dressing 1 dl turkisk yoghurt1/2 dl majonnäs1 vitlöksklyfta (pressad)1 msk små grov hackade kaprissalt och svartpeppar
Hamburger dressing

Hamburger dressing

Häll ca 3dl creme freich i en större skål (ev lite mer). ca 1/2 -1 dl sweet chili. 1. 5-2dl boston gurka. pepparmix
Dressing till räksallad.

Dressing till räksallad.

Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Dressing till grillat

Dressing till grillat

Ingredienser Portioner. ca 2,5 dl 2 dl turkisk yoghurt 1 pressad vitlöksklyfta 1/2 dl tomatketchup 1 msk farinsocker 1 tsk chilipulver 2 krm salt Lägg till i inköpslistan
Ceasarsallads dressing

Ceasarsallads dressing

Till en ceasardressing behöver du. Till en ceasardressing behöver du. 2 ägg1 msk vitvinsvinäger6 ansjovisfileér2 msk senap (Jag använde Johnnýs söt-starka senap)salt och peppar1 pressad vitlöksklyfta2 dl olja5 msk riven parmesanost
Big Mac dressing – recept

Big Mac dressing – recept

Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Dressing till olika sallader

Dressing till olika sallader

Jag gör ofta de flesta dressingar och såser själv. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar