Äpplepaj med knäckig smak Sätt ugnen på 200°. Skala kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. Smörj en pajform ca 26 cm i diameter med lite smör och lägg i äppelklyftorna Matklubben.nu
Knäckig äpplepaj För en pajform. 6 äpplen150 gram smör1 1/2 dl strösocker3 dl havregryn1 1/2 dl mjöl1/2 tsk bakpulver1 / 2 dl ljus sirap2 msk mjölk veronicabjorkell
Kladdkaka med O’boy Kladdkaka med O’boy. I dag har jag testat en kladdkaka med lite mildare chokladsmak och bakat mitt klassiska recept med O’boypulver istället för kakao Söta saker
Crème brûlée Crème brûlée är en riktig klassiker och är perfekt att göra om man vill förbereda desserten i förväg Idas Söta
Smulpaj med blåbär Just nu viner vinden utanför fönstret och regnet smattrar mot rutorna från en deprimerande himmel. Fasen också Idas Söta
Rabarberpaj med brynt smör Nu har jag haft semester en vecka. Jag och Oliver har varit i skåneland, andats lantluft, umgåtts med mamma/mormor och pappa/morfar och som vanligt ätit alldeles för mycket gott Mumsfillibaba!!!