Parmesangratinerad kyckling på grönkålsbädd Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 125 gram grönkål 600 gram kycklingfilé(er) 100 gram parmesanost 1,5 dl vispgrädde 0,5 st citron(er) Från ditt skafferi 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk kycklingfond 3 dl basmatiris , 4 port Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Kycklingwraps med currykräm och grönsaksstavar 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Salta och peppra kycklingfiléerna på båda sidor. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och stek kycklingfiléerna gyllenbruna på båda sidor Tasteline
Chicken nuggets med sweet chilisåsChicken nuggets. Servera chicken nuggets med nykokt ris, sweet chilisås och grönsaker. 1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen MatHem