Ingredienser Hel kalkon 1 st hel kalkon ca 4kg, färsk eller tinad 1 st gul lök, hackad 3 st vitlöksklyftor, hackade 2 msk olivolja ½ st selleri 100 g kalkonbacon 50 g pinjenötter 3 msk basilika, hackad 3 msk bladpersilja, hackad 5 st skivor vitt bröd olivolja 3 dl äppelcider 1 st citron 1 st apelsin salt & peppar Tillbehör 1,5 kg små potatisar ½ dl olivolja 1 kg brysselkål 5 dl vispgrädde till sås
Blanda ihop vitlök, citron, salt och peppar i oljan och gnid in i kycklingen. Mixa brödet, spansk peppar, rostad paprika, vinäger, äggulor och kycklingfond
Stir-fry med grönsaker och kycklingrester. 1 bit kycklingbröst (fanns kvar från en några dagar gammal grillad kyckling). Skriv en kommentar Avbryt svar 1 bit kycklingbröst (fanns kvar från en några dagar gammal grillad kyckling)