Mats Wallberg
Mats Wallberg
Mats Wallberg
Lagar mat varje dag till familjen, men har börjat tröttna på mina 20-30 standardrätter...
Kyckling

Kyckling

  • 7 Recept
Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing - Ingelsta kalkon

Helstekt kalkon fylld med citrus, pinjenötter och brödstuffing - Ingelsta kalkon

Ingredienser Hel kalkon 1 st hel kalkon ca 4kg, färsk eller tinad 1 st gul lök, hackad 3 st vitlöksklyftor, hackade 2 msk olivolja ½ st selleri 100 g kalkonbacon 50 g pinjenötter 3 msk basilika, hackad 3 msk bladpersilja, hackad 5 st skivor vitt bröd olivolja 3 dl äppelcider 1 st citron 1 st apelsin salt & peppar Tillbehör 1,5 kg små potatisar ½ dl olivolja 1 kg brysselkål 5 dl vispgrädde till sås
Barnens kyckling i ugn

Barnens kyckling i ugn

Linda bacon runt kycklingfiléerna. Gratinera tills kycklingen är helt genomstekt ca 30 min. Sätt ugnen på 225º
Restfest – Laga mer mat med det du har hemma

Restfest – Laga mer mat med det du har hemma

Stir-fry med grönsaker och kycklingrester. 1 bit kycklingbröst (fanns kvar från en några dagar gammal grillad kyckling). Skriv en kommentar Avbryt svar 1 bit kycklingbröst (fanns kvar från en några dagar gammal grillad kyckling)