Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen och ställ åt sidan för tillfället. (jag brukar servera laxen med pressad potatis och då går det snabbare att koka den om man skär den i mindre bitar)
Helgen har gått sådär snabbt nu igen. Vem jag än pratar med så säger alla likadant. Det finns bara två dagar i veckan, måndag och fredag, och däremellan så blinkar man till och vips så har tiden gått
I originalreceptet ska auberginen paneras i majsmjöl, men det skippade jag. Om du vill blanda ut ett ägg och doppa auberginen i och vänd sedan ner dem i majsmjöl (ca 1 dl) innan de steks på varje sida
Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginen blir i ugnen. Ibland gör jag en vegetarisk variant, som jag brukar ha som tillbehör
Melanzane alla Parmigiana är en nyttigare variant på lasagne kan man säga. Istället för att använda pasta som lasagneplattor använder man sig av skivad aubergine som verkligen gifter sig med den smakrika tomatsåsen som stått och puttrat med örter
tror jag nämnt tidigare att mitt liv varit rätt hektiskt senaste tiden, eller liv, snarare mycket på jobbet dom tyvärr gjort att jag inte helt orkat med mitt "riktiga liv"
Hade en kylskåpsrensning och hittade lite pesto, några soltorkade tomater, en röd paprika mm. Resultatet blev en pasta med kycklingfilé med en massa goa grejer i