Foto. Saga Wendotte. Detta är första delen i en serie med godsaker som jag har tagit fram till jul, fotograferade av den superbegåvade fotografen Saga Wendotte
Det här en är dessert som passar perfekt som avslut på nyårsmiddagen. Den är fin att titta på, sen är det en bra blandning av både sött och syrligt efter en trerätters middag
Ris à la Malta – gör så här. Koka riset med vatten, salt och kanel 10 minuter under lock. Tillsätt mjölken, koka upp, rör om och koka mycket sakta ca 40 minuter under lock
Ris a la Malta på julafton är ett måste. Men det behöver nödvändigtvis inte vara precis efter all julmat, det kan vara lite senare på kvällen när man sitter uppkrupen i soffan, men lite julmusik och tända ljus
Ris à la Malta – gör så här. Koka riset med vatten, salt och kanel 10 minuter under lock. Tillsätt mjölken, koka upp, rör om och koka mycket sakta ca 40 minuter under lock
Hej. Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Skala och hacka mangon. Tvätta och skär limefrukten i tunna klyftor. Fördela vaniljglassen i skålar. Strö över mango och kokosflingor, dekorera med en klyfta lime (som sedan ska pressas över anrättningen av varje person)