Grovt, glutenfritt nöt- och fruktbröd med berberis, dadlar, mandel, pistaschnötter och durramjöl
Jag användeockså mittganskanyinköptadurramjöl, tillsammansmedmörktbovetemjölochrårismjöl. 50gfärskjäst5dlknapptljummetvatten, ca34 - 35grader½dlolja - kokosoljablevdetdenhärgången, mendetgårbramedraps, hampa, avocado- ellermandelolja½dlmörkråsirap - vanligmörksirapgårocksåbra2msknyponpulver - maltavhelanyponet (köperjagpåBravaraellerImmun)1dlsolrosfrön1dlpumpafrön1dltorkadeberberis1dlgularussin8färska, urkärnadeochfinskurnadadlar1dlgrovhackade, naturellapistaschnötter1dloskalad, grovhackadmandel5dlmörktbovetemjöl3dldurramjöl2dlrårismjöl2mskhusk/maldapsylliumskal1½tsksaltBilderpåendelavingrediensernahittarduhär
Kjerstis mat och prat