Såg programmet ”Världens bästa burgare” med Jureskog och tänkte att det där måsta jag göra. Det var avsnittet när han är i New York och gör en hamburgare med tryffelmajonäs
I torsdags kväll efter att vi grillat hamburgare flög det in en papegoja i garaget, en väldigt vacker, grå nymfparakit som någon släppt ut, förlorat eller bara valt att ”göra sig av med”
Att marinera och sedan grilla blomkålen i en BBQ marinad inspirerad av buffalowingssåsen fast med dijon och tabasco blir riktigt grymt och mycket mustigare än att först fritera och sedan vända blomkålen i hot sauce
ka "Boston Butt" i bit som man grillar på låg temperatur med rök under lång tid. Ta ut köttet i god tid så den inte är kylskåpskall när den läggs på grillen
Tryffel mayo …rökt grillat bacon & BBQ sås såklart. Inget skriker sommar lika mycket som att få stå ute och grilla, njuta av solen en kall öl & en riktigt god grillad burgare
Pulled beef på grillat franskbröd med chimichurri. Den hemgjorda BBQ saucen var inte heller fel. Söndagsmiddag – Kolgrillade spett med såser – mezestyle
Jag tog salt, chili, paprikakrydda, lite vitpeppar och blandade även i lite BBQ sås. Picka bakpotatis med en gaffel och baka i ugnen i 225 grader i ca 1 timme
Därför gav vi oss på att köpa hem en bit flankstek i helgen för att lägga på grillen. 1 msk oxfond1 kork Hickory Liquid Smoke2 tsk salt, BBQ Selection Hickory (Falksalt)3 msk tomatpuré0,5 dl matoljaGör så här. Grilla flanksteken i ca 30 min minuter på hög värme