Proteinbar är någonting jag har gjort mycket nu en period. Det är bra att ha med sig de dagar man har många bollar i luften och jag är dålig på att hålla en jämn balans och äta på rätt tider
Det här receptet är ett av minafavoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Inatt hade jag en mardröm igen och vaknade en massa gånger så dagen var lite jobbig, men mina kunder gav mig energi och jag slutade lite tidigare idag som tur var
Åt Flygande Jakob till middag efter jobbet idag. Har lagt upp receptet förut, fast snäppet annorlunda tillagat, men det är så sjukt gott så ni får det igen
Tog en paus i pluggandet och lagade ordentlig middag till oss idag. Känns som alldeles för längesedan. Lite halvmeckigt var det, mycket skära och hacka, och inte så jättebilligt direkt
De här MÅSTE ni prova att göra. Roliga att tillverka, perfekt att ha med i väskan och äta efter träning eller i backen såhär i sportlovstider, och så är de helt underbart goda
En enkel och fantastiskt god gryta på fläskfilé. Det vita vinet gör att det blir bra sting i såsen som tränger in i köttet under de 30 minuter det puttrar i grytan under lock
Foto. Martina Ca 555 kcal/port med pasta Ca 303 kcal/port utan pasta 4 port 1 msk smör 2 rödlök 2 vitlöksklyftor 400 g lövbiff 2 röda paprikor 1 morot 1 dl ananasjuice 1 dl vatten 2,5 dl matlagningsgrädde 15% 2 tsk oregano ca 2 tsk sambal oelek ( ta mindre ifall du inte vill ha styrka) salt och svartpeppar 280 g okokt pasta Gör så här
Foto. Tina 383 kcal/port 171 kcal/port utan ris ( 100g ris 354 kcal) 4 port 200 g champinjoner 200 g purjolök 400 g lövbiff 2 tsk olja 200 g bambuskott 3 msk soja 2 krm ingefära salt 3 dl vatten ca 1/2 msk maizena 3 dl okokt jasminris Gör så här