Vätskedrivande Fruktsallad. Ibland så vet jag inte om det är frukterianen i mig som vaknar till liv och skriker, men under vissa perioder när jag börjar känna mig svullen och tung så är det just frukt som gäller för mig
I lördags hade jag en riktig bakdag och det var kaos i köket med ingredienser och skålar överallt. Jag höll på med flera saker samtidigt och är glad att jag blandade rätt varje gång, så att jag inte blandade Silviakakans topping i kladdkakesmeten eller nå liknande
Vad detta va gott. Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Jag har valt att göra pinnar av finaste torskrygg, men naturligtvis så kan man välja vilken fisk man själv vill
Till våra kycklingfajitas gjorde jag en jättegod och småstark chilitomatsalsa. Styrkan kan man ju variera själv med chilin, börja med lite och öka på om du är osäker på hur stark chilin är
Sfouf är en gyllengul, libanesisk mannagrynskaka smaksatt med gurkmeja. En mycket omtyckt klassiker i Mellanöstern som gärna serveras med en kopp kaffe eller te
Mina kids älskar allt som har med pannkakor att göra. Såväl söta som matiga varianter. Fläskpannkaka är en av favoriterna och efterfrågas titt som tätt
Goda potatisbitar med smak av vitlök, smör och paprika. Ljuvligt gott. Servera som en huvudrätt med sallad och en god dressing eller som tillbehör till maten
Arbetsgång. 1. Blanda mjöl och salt i en bunke. Rör om. 2. Häll i ca 4 dl mjölk och blanda till en slät smet. 3. Tillsätt äggen och resten av mjölken och rör om
In a large bowl, mix all 'sauce' ingredients together then set aside. Cook pasta, drain. Place the uncooked shrimp OR chicken in a medium bowl, add the paprika, 3 cloves of garlic, pepper