Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
4 kycklingfiléer. 150 g ädelost. 11 msk soja. 11 tsk dragon. 12 ½ dl mellangrädde. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Ca 600-700 g fläskfilé. 1Ca 600-700 g fläskfilé 200 g rökt skinka 1 liten purjolök 3 dl mellangrädde 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g 1 köttbuljongtärning Salt Peppar 1 tsk paprikapulverUgn. 175 grader Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form