Fläskfilé Gratäng

Fläskfilé Gratäng

  • 4 Recept
Hawaiikassler

Hawaiikassler

Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Kassler- och rislåda

Kassler- och rislåda

6 portioner kokt ris enligt förpackningen. 10. 5 kg kassler. 11 st purjolök. 13 dl grädde. 11 dl majonnäs. 5 dl chilisås
Kycklingfilé, ädelostfylld  med rosépeppar

Kycklingfilé, ädelostfylld med rosépeppar

4 kycklingfiléer. 150 g ädelost. 11 msk soja. 11 tsk dragon. 12 ½ dl mellangrädde. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Fläskfilégratäng med kantarellost

Fläskfilégratäng med kantarellost

Ca 600-700 g fläskfilé. 1Ca 600-700 g fläskfilé 200 g rökt skinka 1 liten purjolök 3 dl mellangrädde 1 pkt Créme Bonjour Kantarell á 100g 1 köttbuljongtärning Salt Peppar 1 tsk paprikapulverUgn. 175 grader Bryn fläskfilén i skivor, salta och peppra köttet och lägg sedan över i en ugnsfast form