Ingredienser Portioner. 8 4 dl vispgrädde 4 ägg 2 dl socker 400 g färskost finrivet skal av 1 1/2 apelsin 150 g pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
200 g hallonpuré. 50 g äppelpuré. 20 g maizena. 100 g purégrund (se ovan). 150 g äggvita. 65 g socker. 200 g hallonpuré 50 g äppelpuré 20 g maizena 100 g purégrund (se ovan) 150 g äggvita 65 g socker
Sockerlag. Koka vaten och socker i ca 2-3 minuter. Vispa i citronsaften när lagen har kallnat. Skala och kärna ur äpplet och päronet och skär dom i klyftor
Nu när det är lite varmare ute, kan det sitta fint med något kallt och gott att smaska på. Det får för min del gärna vara lättgjort och hälsosamt också
Är det något jag är svag för så är det salt lakrits och har sett hos många bloggar som skriver om lakritspannacotta och att de är så gott så jag var tvungen och testa igen