Koka nypotatisen i saltat vatten. Ställ undan o låt svalna. Rör ihop salladskrämen i en STOR bunke, gräddfil + creme fraiché + finhackad dill + lök (röd/gul/purjo) + kapris och lite av spadet
Det svåraste som finns är att beräkna antal portioner till ett buffébord, därför ger jag mig inte på att ange till vilket antal personer recepten räcker till
Finare bakverk och desserter är inte min starkaste sida, det brukar inte bli så bra som jag önskar. Här blev det dock riktigt bra, inte så krångligt som det kanske kan verka
Sätt ugnen på 175 grader. Häll ingredienserna i en tjockbottnad kastrull. Låt koka 4 minuter. Lägg den färdigkokta julskinkan på ett galler över en långpanna
Vårstädning blev det idag, både bilen och altanen fick sig en uppfräschning och det var välbehövligt vill jag lova, nu har jag massor med energi och vill fixa och dona överallt
Go kväll på er. I dag har jagt gjort en nya rätt, receptet hittade i somras när jag läste Aftonbladet - härliga och krispiga potatisrullar fyllda med mozzarella