I originalreceptet ska auberginen paneras i majsmjöl, men det skippade jag. Om du vill blanda ut ett ägg och doppa auberginen i och vänd sedan ner dem i majsmjöl (ca 1 dl) innan de steks på varje sida
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skär av ändarna och skiva auberginen i 1 cm tjocka skivor. 3. Halvera potatisen och koka den i cirka 5 minuter
De här zucchinibiffarna blev så smakrika och goda. Jag önskar jag hade dem just nu på min tallrik. ) Väldigt enkla att göra, men kom ihåg att steka dem på medelvärme och att inte vända dem för tidigt
Recept på vegetariska biffar får man aldrig för många. Idag gjorde jag morotsbiffar med halloumi och serverade dem med en blandad sallad, senapskräm och picklad fänkål
Hej. Har ni som jag ibland svårt att komma på vad man ska äta till middag. Jag vill också försöka vara nyttig och ibland försöka varva in en vegetarisk dag då och då
Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Vilket recept jag än testar tycker jag att det tar minst en timme att få ihop maten, även om det i receptet glatt utlovas att det ska ta mindre än 30 minuter
Igår vaknade vi snopet upp till grått väder och ett smattrande mot fönsterrutorna. Jag var helt övertygad om att det vackra soliga vädret som varit ett par dagar skulle fortsätta till lördagen men så blev det inte