1. Koka äggen (hårdkokta). 2. Dela sparrisen i mindre bitar (ca 2cm) och koka den varsamt. 3. Slå majonäsen. 4. Lägg upp brödskivorna på varsin tallrik
Strimla lövbiffen och stek den hastigt i 1 msk smör i stekpanna. Ta upp ur stekpannan. Rensa kantarellerna och fräs dem i stekpanna tills vätskan kokat in
Då var det dags för lillenyårsafton och snart är det dags att köra in på sista varvet 2012. Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Och jag har sagt det förut, många av mina kollegor är lika intresserade av mat som jag. Här ses mina före tillagning i ugnen och sedan efter med den goda marinaden över sig
Ta bort skinnet från korven och skär den i skivor. Skölj tomater och squash och skär i skivor. Varva korv, tomater och squash i en eller två ugnssäkra formar
Lägg potatis, morötter och purjolök i en kastrull och häll på mjölk och lagalätt. Låt koka upp och sedan sjuda under omrörning tills potatis och morötter är mjuka