Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj och skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor. Lägg potatisskivorna på en ugnsplåt och tillsätt olja och salt efter smak
Mer nyttig snabbmat åt folket…. De senaste dagarna har jag bjudit på riktigt snabblagade recept, som kontrast till alla de långkok jag hållit på med i vinter i Alanya
Idag gjorde jag en god fiskgryta, jag har varit sugen på det i flera dagar och igår så lagade de fisksoppa på Sveriges mästerkock och jag blev lite inspirerad, och om ännu mer sugen
Idag fyller jag år. Hurra. Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firade min födelsedag igår blir det antagligen inte mycket mer firande idag
Vispa äggvitorna till vitt skum och tillsätt sedan ättika och socker och vispa kraftigt i 15 minuter, blanda sedan försiktigt ner ris crispen och bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt
Koka upp socker och vatten till päronen. Skala, kärna ur och tärna päronen. Lägg ner tärningarna i sockerlagen och sjud i cirka 3 minuter, tills päronbitarna mjuknat
På sambons släktgård växer det gråpäron i ett träd. Jag älskar att bara äta dem som de är men de blir snabbt dåliga och är svåra att njuta av under en längre tid