Kött Gryta

Kött Gryta

  • 4 Recept
Kalvgryta med kantareller

Kalvgryta med kantareller

Häll på kokande vatten så att det täcker köttet. Toppa grytan med hackad persilja. Bryn dem i 2 matskedar smör och olja i en stekpanna, i 3–4 omgångar och lägg över i en gryta. Koka upp och sjud 1 timme och 20 minuter, eller tills köttet är nästan mört. Vänd ner grönsaker och svamp i grytan, blanda i grädden och koka grytan ytterligare cirka 25 minuter, eller tills köttet är mört och lök och morötter är mjuka
Klassiskt Dillkött med kokt potatis

Klassiskt Dillkött med kokt potatis

Lägg i en stor gryta och fyll på med vatten så de täcker köttet och salta. Om du vill kan du koka upp utan salt och sedan helt enkelt byta vatten och skölja ur grytan för att få bort det fett och småskit som flyter upp på ytan
Pluras kalops med kokt potatis och rödbetor

Pluras kalops med kokt potatis och rödbetor

mortel 2 st lagerblad 3 st ansjovisfilé(er) 2 msk vetemjöl 5 dl vatten 1 msk köttfond 1 smör Tillbehör 1000 gram potatis(ar) , 8000-1000 g 1 rödbetor , inlagda Köp receptet Näringsvärde Kcal