Ta upp skinkan ur förpackningen. Skär ev bort lite fett och torka skinkan torr. Griljering. Rör samman äggula, honung och senap, och pensla skinkan runt om med blandningen
Anka är väldigt gott och det finns numer i de flesta butiker att köpa färskt, tillsammans med mangosalsa och ett gott potatismos blir det en festmåltid
Det där med husmanskost ligger mig varmt om hjärtat, husman i lite modernare tappning. Här har det varit en blandning av nötfärs och blandfärs, smaksättningen är enkel med ost och svart trumpetsvamp
Vispa ihop grädde, senap och äggulor lätt och krydda rejält med svartpeppar och lagom med salt. Lägg strömmingsfileérna i blandningen och låt dem ligga kallt i minst ett par timmar
Lägg ut strömmingsfiléerna med skinnsidan ner på en skärbräda. Salta och peppra. Smula fetaosten på hälften av filéerna, lägg på de resterande ovanpå och tryck till lätt