kyckling

kyckling

Het limekyckling

Het limekyckling

  4 st Kycklingfiléer. 1  4 msk Tamarisoja. 1  2 msk Sambal oelek. 1  1 st Lime. 1  2 msk Olja. 1  50 g Smör
Currykyckling med ris

Currykyckling med ris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklinggryta 1 st rödlök(ar) 1 st röd paprika 1 msk rapsolja 550 gram strimlad kyckling 2,5 msk gul curry 1 tsk paprikapulver 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 1 msk kycklingfond 0,5 msk japansk soja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris , 4 port
Kyckling gryta allt i ett

Kyckling gryta allt i ett

Tvätta och rensa kycklingen, lägg den i en lergryta (med lock). 1 kyckling i bitar ( ca. 1 kyckling i bitar ( ca
Kycklingwok

Kycklingwok

Skär kycklingen i strimlor. Fräs kycklingen och lök några min. Servera Ca 400 g kycklingfilé. Skala och hacka löken
Kyckling stroganoff

Kyckling stroganoff

500 g kycklingfilé 1 gul lök 250 g champinjoner 3 msk tomatpuré 1 msk vetemjöl 2 tsk dijonsenap 2 dl vatten 3 dl crème fraîche 1 msk färsk persilja, finhackad salt peppar
Marinerade grillade kycklingspett

Marinerade grillade kycklingspett

Blanda kycklingen med olja med vinäger, soja, sambal oelek, tomatpuré och pressad vitlök i en skål. 4 kycklingfiléer, ca 500 gram färska kycklingbröst eller 600 gram frysta. 10,5 dl sweet chili sås att pensla kycklingen med. Skär kycklingfiléerna i 2 cm breda strimlor på längden. Trä upp kycklingbitar på spett eller grilla de hela kycklingfiléerna runt om i 5 minuter. Lägg spetten eller kycklingen på ett ugnsgaller med en plåt klädd med folie under och grilla dem i övre delen av ugnen i ca 20-30 minuter tills de har fin färg
Krögarpanna med kyckling och glaserade betor

Krögarpanna med kyckling och glaserade betor

Krögarpanna600 g kycklingbröst, med skinn 1 msk smör 3 bananschalottenlök 1 klyfta vitlök, liten 200 g champinjoner 1 msk färsk dragon, hackad 1 msk färsk timjan 1 dl torrt vitt vin 3 dl vispgrädde 2-3 msk crème fraîche 1-2 msk cognac salt svartpeppar, nymalen