Har experimenterat fram ett riktigt gott recept på glutenfria våfflor som tack vare mandelmjölet blir härligt frasiga utan enorma mängder tillsatt fett
Ikväll har jag för första gången gjort glutenfria våfflor. Den store sonen blev väldigt nöjd över att kunna njuta av våfflor även i fortsättningen, trots att han fått gluten
Tortellini med tomatsås 4 port500 gr färsk tortellini2 msk olja1 hackad gul löl1 krossad vitlöksklyfta300 gr krossad tomater1 msk tomatpuresalt och pepparoregano och basilikariven ost
Jag har varit så dålig på att uppdatera nu på senaste, men det ska bli en ändring på det. Jag har i allafall bakat väldigt mycket här hemma och ska försöka lägga upp alla recept här de närmaste dagarna
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Bakade en nötmarängtårta fylld med grädde, mandarinklyftor och jordgubbar till min sambo stora förtjusning, han gillar marängtårtor som Budapestrulle och Pinochiotårta allra bäst och här gjorde jag samma tårtbotten som man använder till Budapestrulle fast jag gjorde den som en rund tårta istället för att göra den till en rulle