Jag hade egentligen tänkt att göra en helt annan morotssoppa, men när jag läste det receptet lite noggrannare tyckte jag att den soppan verkade rätt tam i smaken, så jag gjorde en egen variant kryddad med cajunkrydda istället
Rensa och skör köttet från kycklingen i strimlor. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj pastan i kallt vatten och låt sedan rinna av ordentligt i en sil
Grillsäsongen är i full gång och det är alltid trevligt att variera tillbehören. Den här melontsatsikin är enkel att göra och sötsyrligt god till en grillad fläskkarré eller kyckling
Moqueca är en utsökt Brasiliansk fiskgryta med smak av kokosmjölk, paprika och tomat. Man kan variera fiskgrytan genom att ha i både fisk och skaldjur eller göra den som vi med endast fisk
Ny vecka och, för första gången på länge, full arbetsvecka. Otroligt men sant. Eftersom vi har kommit in i juni nu kör jag fullt ös med sommarmat, gärna fräscha sallader
I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min