Hej på er. Redan mitt i veckan minsann. Jag är busy busy nu dagarna innan jag åker iväg på utbildning i Spanien men här kommer ett härligt recept som vi åt till kvällsmat i går
Här är ytterligare ett bra sätt att använda pumpan till nya kulinariska upplevelser. Pumpan i form av en len underbar kräm, mousse eller puré beroende på vilket epitet man föredrar toppar pocherade ägg på spenatbotten
Skär osten i skivor. Nagga tomaterna med gaffel och fräs dem i stekpanna i olivoljan cirka 3 minuter. Krydda med salt och socker och fräs cirka 1 minut
Knäck äggen och vispa sönder dem med en gaffel. Blanda äggen med vatten, salt och svartpeppar. Smält 1 tsk av matfettet i en stekpanna och låt det bli gyllenbrunt
Skala potatis och lök. Tärna potatisen och hacka löken. Fräs potatis och lök i matfett i en stekpanna på medelvärme under omrörning tills de blir mjuka
Tärna potatisen och stek dem i smör. Vispa ihop ägg, vatten, dill, salt och peppar i en skål. Häll i stekpannan och stek på svag värme tills smeten stelnat
Fräs 1/2 hackad rödlök mjuk i några droppar olivolja, fräs med tomatpurén på slutet. Tillsätt krossade tomater, Caribbean fruits, balsamvinäger, avrunnen tonfisk, paprikapulver, salt och peppar