Det doftar nybakade kakor i hela huset och Hugo sitter brevid mej och slickar sig runt munnen. 20 stycken 150g smör 1 dl socker 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 20 dumlekolor 20 nobless (Jag har valt mint) Smällt smör och blanda ner övriga ingredienser. 1 tsk bakpulver
 Ta upp på mjölat bakbord och knåda degen. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. 50 gram jäst 150 gram mjukt rumstempererat smör 5 dl mjölk 1 dl ljus baksirap 1 ägg 15 - 16 dl vetemjöl ca 300 gram marsankräm pulver + mjölk till lagom konsistens.  Låt jäsa övertäckt med bakduk ca 45 min. 1 dl ljus baksirap
Skär 30 rutor efter "SNURRORNA" och låt de svalna under bakduk. Ugn 225 grader. Smula jästen i en bunke. Smält smöret, häll i mjölken och värm till 37º
Spara lite mjöl till utbakningen. Rimbobullar. ca 25 st½ pkt jäst2 dl kall mjölk200 g rumstempererat smör eller margarin1 msk strösocker6 dl vetemjölFYLLNING75 g smör eller margarin1½ msk strösocker1½ tsk vaniljsockerPENSLING1 äggGLASYR1 dl florsockerett par droppar vattenRör ut jästen i lite av mjölken i en skål