Grädda tårtan mitt i ugnen i 150°C i ca 45 minuter. hallon inte kommer i kontakt med marängen - att det är ordentligt med grädde mellan så brukar tårtan hålla sig hög och fin minst 1 dygn
Blanda väl, täck bunken med en påse och låt stå i rumstemperatur i minst 8 timmar, degen klarar sig upp till 12 timmar innan den ska användas. Täck bunken med en påse och låt vila i 20 min. Värm ugnen till 225°, baka kakorna mitt i ugnen i ca 15 min, tills de får en fin gyllene färg
Den senaste trenden inom milkshakes är minst sagt galen. Det finns väldigt många olika sätt att göra det på och såhär gör jag min för två portioner med jordgubbssmak
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Knåda degen smidig, gärna i bakmaskin eller för hand i 10 min. När degen är smidig och ordentligt knådad täcker du bunken med en påse och låter jäsa i 45-60 min
Grädda i 175 grader mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Vispa under tiden ägg och socker pösigt, blanda alla torra ingredienser väl
Rör ihop allt till en smidig deg och knåda den kraftigt i några minuter. Låt degen jäsa under bakduk i ca 40-45 min. Låt jäsa 30-35 min till. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 10-12 min och ugnsvärmen kan variera i olika ugnar
Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker. Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan
Blanda ihop allt till en smidig deg och knåda den i några minuter. Låt den jäsa under bakduk i ca 50 min. Låt dem jäsa under bakduk i ca 30 min. Grädda bullarna mitt i ugnen i 8–10 min
Minst 1 liter olja att fritera i. Oljan bör vara minst 8 centimeter djup. När oljan nått cirka 180 grader (när en vit brödbit blir gyllenbrun på cirka 1 minut) är det dags att börja fritera dina churros. 1 min