Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg
Cooowabungaaa. Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Igen. Jag förstår om ni tycker att det börjar bli lite tjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Jag brukar oftast i stora drag ha planerat vad jag ska laga för maträtter under veckan, så jag slipper stå i affären och fundera, men i förra veckan var inte alla dagar planerade
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
3 msk tomatpuré. Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med 2-3 min. 3 msk tomatpuré. Vegetarisk kanske. Har sett att man kan göra stroganoff på många olika sätt så idag testade jag att göra den på halloumi