Mat

Mat

  • 13 Recept
Smördegspuffar med ägg- och räksallad

Smördegspuffar med ägg- och räksallad

Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg
Paleorecept: Pannbiffar i svampsås

Paleorecept: Pannbiffar i svampsås

Cooowabungaaa. Här kommer jag med världens jäkla pangrecept på pannbiffar. Igen. Jag förstår om ni tycker att det börjar bli lite tjatigt med alla dessa pannbiffar, men de är ju så fantastiskt GODA
Middag: Halloumi stroganoff med ris

Middag: Halloumi stroganoff med ris

2 msk tomatpuré. 2 1/2 dl matlagningsgrädde. 2 dl passerade tomater. 3) Tillsätt tomatpuré, grädde, passerade tomater, vinäger, timjan och ev socker. 2 msk tomatpuré. 2 1/2 dl matlagningsgrädde. 2 dl passerade tomater
Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot

Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Chimichurri

Chimichurri

Chimichurri är en marinad som man kan skeda över färdigstekt kött för att förhöja smaken, (eller marinera kött i också för den delen)
Vegetarisk halloumistroganoff

Vegetarisk halloumistroganoff

3 msk tomatpuré. Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med 2-3 min. 3 msk tomatpuré. Vegetarisk kanske. Har sett att man kan göra stroganoff på många olika sätt så idag testade jag att göra den på halloumi