Inkokt har jag ibland haft lite svårt för. För min del beror det på att laxen ofta serveras täckt av ett tjockt lager gelé som gör att det hela blir lite oaptitligt
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Dansk Remoulade Matlagningen går fortfarande på sparlåga här hemma i Östersund, på grund av Cryptosporidium som ännu härjar fritt i vårt vattenledningssystem
Innan jag hittade LCHF så tog jag, och säkert många med mig, svängen om GI. Det funkade sådär. Jag har svårt att begränsa mitt ätande så länge jag får smyga in kolhydrater i kosten, och därför blev det GI svårt
Det är många som söker recept med svamp nu och i synnerhet kantareller. Jag har en del i arkivet, bara skriv in kantareller i sökrutan så kommer en hel del recept upp
Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur