Mina favoriter

Mina favoriter

  • 6 Recept
Mina favoriter
Laxtårta 2.0

Laxtårta 2.0

Annandag påsk. Vi gör inte mycket. Ganska tråkigt väder. Tog en promenad i förmiddags och sen har vi mest varit inne och "såsat runt" i mysbyxor

Nyårsmiddag 2009

Dukning Gorgonzolagratinerade färska fikon med lufttorkad skinka och balsamicosirap8 st färska fikonGorgonzolaLufttorkad skinkaBalsamicosirapSkär av toppen på fikonen, och skär sedan ett kryss nästan ända ner till botten
Dubbelmarinerat

Dubbelmarinerat

Att dubbelmarinera kött är jätte enkelt och ger en super god och fräsch smak. Köttet passar ypperligt som bufféträtt eftersom den serveras kall och kan tillredas i förväg
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

Oj vad gott detta kött blev. Ni måste prova. ca 40 pers buffé150 grader3 kg oxfilé1 marinad. 1 dl rapsolja½ dl soja½ dl chilisås2 msk hoisinsås1 tsk sockersvartpeppar, timjan, grillkrydda2 marinad
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

Det här är ett recept jag har serverat vid många tillfällen. Jag fick det för många år sedan av en kollega och det vann en tävling som ICA kuriren arrangerade för många år sedan
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket