Imorse gräddade jag ett så gott bröd som stått i kylskåpet och jäst över natten. Gör degen lämpligtvis vid 22-tiden för att sedan grädda bröden vid 09-tiden på morgonen
Jag älskar allt det här med hemmagjort bröd. (Jag fick ut två limpor och fyra runda bröd. ) Jäs bröden ytterligare 40 minuter innan du ställer in dom i ugnen
Grädda bröden så här. Ta upp degen, knåda den på mjölat bakbord och baka ut den, antingen till 2-3 limpor eller 4 brödkakor. Sätt ugnen på 200 grader och låt degen bröden jäsa 30 minuter under bakdukar. Brödkakor 12-15 minuter mitt i ugnen
Efter att jag jobbat på eftermiddagen bakade jag ett riktigt gott bröd med rågsikt, gjorde kyckling wok och nybakat, varmt bröd till tjejerna när de kom från jobbet ikväll, populärt
Nybakat bröd är riktigt gott. Ett ljust och gott bröd som tar lite mer än en timme att baka,. Men ljummet bröd så smöret smälter är väldigt gott, så vänta bara tills det svalnat något
Förra receptet jag postade var ett brödrecept och här kommer ännu ett. Denna gång knäckebröd. I övrigt äter jag sällan hårdbröd (bortsett från det beroende jag för tillfället har för Ryvita dark rye) men hembakt slår sällan fel
Den här tjejen kom på något som otroligt många i vårt stressade samhälle längtade efter, ett bröd som jäser över natten, som man slipper knåda och ser ut och smakar som ett riktigt bageri bröd