Ställ in formen i kylen minst 30 minuter. 1Nagga degen med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen vid 225 grader, 10 minuter. Häll äggstanningen över spenaten och grädda pajen i ugnen, cirka 25 minuter
Lägg över i en ugnspanna med skinnet uppåt och stek i ugn ca 20 minuter, tills ankan når en innertemperatur på ca 60 grader. Finhacka rödlöken och fräs i smör i ca 5 minuter. Tillsätt balsamvinäger och koka på medelhög värme 8-10 minuter
Ingredienser Portioner. 4 1 kg färska eller tinade räkor eller handskalade räkor i lake (1 kg räkor motsvarar 600 g skalade räkor i lake) 4 skivor vitt eller mörkt bröd 2 msk smör eller margarin 1 krispsallad eller grönsallad 4 hårdkokta ägg 2 dl majonnäs (gärna hemmagjord, se nedan) 1 kruka dill 1 citron Majonnäs 2 äggula 1 tsk dijonsenap 1 1/2 dl rapsolja salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Jäs baguettedegen minst 40 min under duk på varm plats. Grädda 5 minuter. Sänk sedan värmen till 200 grader och grädda ytterligare 15 minuter tills baguetterna fått fin färg