Paj

Paj

Spenat- & fetaostpaj LCHF

Spenat- & fetaostpaj LCHF

Det är en supersmarrig vegetarisk paj. Pajbotten. Blanda alla torra ingredienser till pajbotten. Pajbotten
Broccolipaj

Broccolipaj

Pajdeg. Smöra en ugnssäker form och sprid ut pajdegen i formen. ---> (för dig som inte gör paj så ofta så kan degen till synes vara för liten för formen
LCHF frukostar

LCHF frukostar

Att äta en bit paj till frukost fungerar utmärkt både kall som varm. Mitt enkla grundrecept som går att göra olika pajer med smaker i all oändlighet, bara fantasin sätter gränser
Skink och broccolipaj!

Skink och broccolipaj!

Tryck ut degen i en smord pajform, nagga botten och förgrädda pajskalet tills det fått en ljusbrun färg
Bacon och broccolipaj

Bacon och broccolipaj

Vilken underbar paj. älskar saftiga pajer. )Pajdeg. Lägg bacon o broccoli i pajskalet o slå på äggfyllnigen
Bacon och broccolipaj

Bacon och broccolipaj

En bacon och broccolipaj stod på menyn i dag. Paj kan varieras i det oändliga och passar både till vardags och fest
Bacon & Broccolipaj

Bacon & Broccolipaj

Paj är otroligt gott och enkelt att svänga ihop. Pajdeg. Häll fyllningen i pajskalet och baka av 35-40 minuter på 175 grader. Låt pajen vila i 15 minuter så den stannar i konsistensen. 175 grader Låt pajen vila i