12 tsk bakpulver. Klä en långpanna 30 x 40 cm med bakplåtspapper. 1Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. 1Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
11 tsk bakpulver. 13 dl iskallt vatten (kolsyrat ger luftigare våfflor)Så här gör du 25 minuter Vispa ihop mjöl, bakpulver, vatten och salt i en bunke till en jämn smet
Alltså. smulpaj är så gott. Och så enkelt. Den här pajen räcker till 7-8 personer. Man kan använda vilken äppelsort man vill, helst den man har i trädgården (om man har någon)
Förutom att den här kakan är god är den dessutom väldigt enkel att baka. Ni som läst mina tidigare inlägg vet vid det här laget att jag inte tycker om sockerkakor, men det finns dock vissa undantag
min bakning och nu tänkte jag faktiskt dela med mig av hennes recept på bondkakor. Skär ut bitar av rullarna, ca 1 cm tjocka och lägg på ett bakplåtspapper