Svamprisotto med kyckling, en härligt krämig och smakrik risotto med både champinjoner och brun shimejisvamp, kokt i en kycklingbuljong och smaksatt med svartpeppar, timjan och salt
Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Pressa över citronsaft och krydda med salt och peppar. Täck formen med folie och baka i ugnen på 200° i 10–15 minuter
Gör så här Skär kycklingfiléerna i små bitar Kärna ur paprikorna Strimla paprika och purjolök Fräs allt i smör i en stor kastrull Häll på vattnet och lägg i buljongtärningar Låt soppan koka upp Bryt ev nudlarna och lägg i dem Låt soppan koka 3-5 min Smaka av med cayennepeppar och ev salt Servera soppan genast med en klick matyoghurt
Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem omlott i en smord ugnsfast form. Champinjonsås. Ansa och skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vattnet kokat bort