En form 25 cm i diameter. 1/2 dl sesamfrön. Förgrädda pajskalet innan fyllning läggs i, 200 grader ca 8-10 min. Strö lite riven ost på och grädda i ugn 225 grader tills. äggstanningen har stelnat och osten fått fin färg, ca 25 min. 1/2 dl sesamfrön
känns underbart att avsluta helgen med denna mat nu ser jag fram emot ny vecka och nya rätter. ca 2 dl grädde. ca 2 dl cremé fraiche. 2 msk soja. 2-3 msk ketchup ( den med stevia). 2 tsk sambal olek. Lägg sedan ner köttet igen och häll på cremé fraiche, grädde,soja,buljong,ketchup,sambal olek och låt puttra ca 20 minuter. Mkt olja på och in på 200 rader ca 30 minuter. ca 2 dl grädde
Dock så tillsatte jag 2 dl med ost som jag strödde uppe på, vilket man så klart kan utesluta. 1 grillad kyckling2 dl creme fraiche3 dl vispgrädde2 msk mango chutney 1 msk soja1 purjolök1 msk kalvfond 1 gullök salt & peppar 2dl riven ost Rensa kycklingen och dela den i mindre bitar, lägg i en ugnsfast form. Ställ in i mitten av ugnen och grädda i ca 20 minuter i 200 grader. 2 dl creme fraiche. 2 msk mango chutney. 2dl riven ost Rensa kycklingen och dela den i mindre bitar, lägg i en ugnsfast form. ca 20 minuter. 200 grader
2 port. laxbitarflingsalt, citronpeppar1 pkt baconsmör2-3 morötter1 färsk broccolibukett1 gul lökolivolja till stekningriven ostGör så här. Lägg i en extra klick smör och sätt in i ugnen ca 15-20 minuter. Ta ut laxen ur ugnen och höj temperaturen till 225 grader. Kram 2 port laxbitar. 2-3 morötter
2 torkade limeblad. 2 morötter. 2 torkade limeblad. 2 morötter färsk basilika. Efter all julmat man har ätit den senaste tiden så växlade jag om helt och lagade asiatiskt
Den här grytan är en av mina gamla favoriter. Den har följt med mig i många år och lagats då och då. Ibland har det gått år mellan gångerna, men varje gång tycker jag att den är lika god